• 17 בספטמבר 2013

    ויזת תייר עם הערה

    שלום, לאחרונה קיבלתי את הויזה שלי אך בהערות הועזה רשום שאני מטיילת עם אבי
    אני משוחררת מזה שנה לא ביקשו ממנו להציג תלושי משכורת או אישורים כלשהם. אלא נתנו לי את הויזה ללא כל בעיה.
    לאחר בדיקה וחיפוש באינטרנט נתקלתי רק במקרים שבהם היתה כתובה הערה בסגנון כניסה ראשונה עם ההורים או איזה קוד שמופיע.
    אני רוצה לציין שהויזה שלי רגילה לחלוטין תקפה לחצי שנה וכתוב בבירור ללא שום קוד רק רשום מטייל עם אבא.
    מה זה אומר? האם אני מחויייבת להכנס עם אבי לארה״ב? במידה ותכננתי לטוס עם בן זוגי (שהוא אזרח אמריקאי) ולאחר שבועיים להפגש עם אביי לטיול זה עלול להוות לי בעיה במעמד הכניסה למרות שבן זוגי שטס איתי הוא אזרח? אשמח לתושבה מהירה כי מטעמים איישים של בן הזוג שלי אנחנו צריכים לטוס בהקדם!
    תודה..

    17 בספטמבר 2013
  • 17 בספטמבר 2013

    ויזת תייר עם הערה

    It is not a regular visa because a regular one is valid for 10 years and because it says that you cannot enter without your father

    17 בספטמבר 2013
    • 17 בספטמבר 2013

      ויזת תייר עם הערה

      כמובן.. אבל בכל אופן מה זה אומר כרגע לגבי הכניסה שלי לארה״ב?

      17 בספטמבר 2013
      • 18 בספטמבר 2013

        ויזת תייר עם הערה

        That you can only enter with your father

        18 בספטמבר 2013
        • 26 באוקטובר 2013

          ויזת תייר עם הערה

          שלום.. גם אני נוסעת עם אבא שלי, ויש לי כוכבית כזו. אבל אני כניראה אשאר שבוע אחריו, תיהיה לי בעיה לחזור בלעדיו?

          26 באוקטובר 2013
          • 27 באוקטובר 2013

            ויזת תייר עם הערה

            Hi Noy,

            In order to properly answer your question, I need to see a copy of your US visa. Therefore, please scan and email me a copy to michael@relocation-law.com

            Thank you for your cooperation.

            27 באוקטובר 2013
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?