חיים

ויזה לארהב כשיש לך גרין קארד בתוקף

גרתי בארהב 9 שנים קיבלתי גרין קארד עד 2020 חזרתי לארץ לפני 5 שנים אני מעונין לבקר בארהב לכמה ימים האם אני צריך ויזה ואם כן האם להראות להם שיש לי גרין קארד כי הם לא אמורים לדעת כי יש לי דרכון חדש

אלכס ברוש, עו"ד

שלום חיים, כשמחזיק גרין קארד שוהה מעל שנה מחוץ לגבולות ארה"ב, אז לפי החוק הגרין קארד שלו נשלל (אלא אם כן, מתקיים אחד מהחריגים הקבועים בחוק). לכן, במקרה שלך יהיה צורך לבקש ויזת תייר וגם לחתום על טופס ויתר על גרין קארד. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד