עדן

שאלה בקשר לויזה j1 -טיפול בילדים

היי רציתי לברר כמה דברים מבחינה חוקית : אני כרגע נמצאת על ויזה אופר j1 אמורה לסיים את תקופת העבודה בערך עוד 7 חודשים . רציתי לברר האם יש אפשרות לשנות את ויזה j1 לוי זה אחרת ? בנוסף,יש לי אזרחות אירופאית (פולנית)האם זה יכול לעזור לי ? חבר שלי אמריקאי האם יש לי אופציה להתחתן במסגרת ויזה j1 ? תודה .

אלכס ברוש, עו"ד

שלום עדן, קודם כל, יש להפריד בין האופציה של הגירה (חתונה/אירוסין עם אזרח אמריקאי) לבין אופציה לעבור לויזת תייר. ניתן לשנות סטטוס מויזת J-1, אבל לא מומלץ לעשות זאת בארה"ב. עם הדרכון הפולני יש אופציה לקבלת ויזת משקיע לארה"ב. לפרטים אנא ליצור קשר עם המשרד שלנו. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד