איציק גילקרוב

פתיחת עסק בארצות הברית

שלום עו"ד אלכס ברוש , 1) אני מעוניין לפתוח עסק בארה"ב (חנות נוחות/בגדים/פארם). יש לציין שאני מעוניין להשתקע באמריקה איזו ויזה יכולה להתאים לי ? 2)מהו הסכום במינימלי שאני יכול להקים עסק בארה"ב ולקבל ויזה שתוביל אותי עם הזמן גם לאזרחות ? 3)במידה ואפתח עסק בארה"ב עם חבר שהוא נמצא ב-LA ומחזיק ברשותו אזרחות אמריקאית אפשר יהיה לגזור ממנו קופון (ויזה כלשהי) ? 4)האם ויזה E2 פתוחה כיום גם לישראלים ? תודה רבה , איציק גילקרוב .

עו"ד אלכס ברוש

שלום איציק, הויזה המתאימה לך - בהתאם למה שפירטת הינה ויזת משקיע מסוג E2. הבעיה היא שהויזה הזו עדיין לא זמינה עבוד ישראלים. יש תקווה כי עד סוף השנה הדבר יתאפשר. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד