שגב

זמן שהות בארצות הברית

מתכנן לקנות כרטיסי של טיסה הלוך וחזור אחרי 3 חודשים לארה"ב. לטייל בארה"ב חודש ואז עוד חודשיים במרכז אמריקה ולאחר מכן לחזור לארה"ב בשביל לטוס חזרה לארץ. האם יכול להיות בעייתי באיזשהו אופן? יכול להיות שיראה להם כמו יותר מדי זמן בארה"ב/ חזרה מהירה מדי לארה"ב? הויזה שלי היא לעשר שנים ובראיון לא נאמר לי כלום על כמה זמן מותר להיות בארהב כל פעם/ כל כמה זמן מותר לחזור לארהב. תודה מראש

אלכס ברוש, עו"ד

שלום שגב, חזרה מהירה לארה"ב בהחלט עלולה לעורר בעיות. עם זאת, לא ניתן לדעת מראש מה תהיה החלטת קציני ההגירה. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד