שושי

מילוי טופס DS160 כשעדיין לא קבלתי דרכון

עשיתי דרכון ועוד לא קבלתי אותו, כדי לזרז תהליכים אני רוצה למלא את הטופס DS160 ולשלם את האגרה כדי לקבוע תור לראיון לקבלת ויזה בהקדם האפשרי. האם יש אפשרות לא לכתוב בטופס הנ"ל את מספר הדרכון (לכתוב שם שאעדכן בהמשך) או שזו יכולה להיות בעיה?

עו"ד אלכס ברוש

שלום שושי, יש צורך כבר בעת מילוי הטופס לרשום את מספר הדרכון, על כל המשתמע מכך... יש אפשרות - כדי לחסוך זמן, למלא את הטופס ולשמור אותו ורק לאחר שממלאים את כל החסר לשלוח אותו. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד