דנה

קבלת גרין קארד לאחר נישואים לאזרח ארה"ב

שלום, לאחרונה נישאנו אני ובן זוגי. בן זוגי ישראלי המחזיק גם אזרחות אמריקאית. אנחנו שוקלים בשנה-שנתיים הקרובות מערב לארה"ב. כדי לא להיות בלחץ של זמן אנחנו רוצים כבר מעכשיו להתחיל את תהליך קבלת הגרין קארד עבורי אך לא יודעים כיצד להתחיל. מה הצעד הראשון? כמו כן, האם בעייתי לקבל גרין קארד כשעוד לא ידוע מועד הנסיעה? והאם בעייתי שלא לשהות בארה"ב בכלל בשנה בה קיבלתי גרין קארד? תודה רבה!

עו"ד אלכס ברוש

שלום דנה, אנחנו נשמח לעזור לכם עם כל ההליך. ההליך הרגיל לוקח כשנה. לאחר קבלת הגרין קארד, יש דרישה לנוכחות פיזית בארה"ב (לפחות 3-4 חודשים בשנה). אין צורך בשלב זה לדעת את תאריך הנסיעה לארה"ב. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד