רגב ישראל

שאלה לעו"ד קובן וולגל בנושא GC

מישל וקוראי הפורום שלום, אני בן לאזרחית אמריקאית , אולם לא קיבלתי אזרחות . זאת מכיוון שבישקתי אזרחות בגיל 18 ואימי עלתה לארץ בגיל 9 ולא שהתה בארה"ב לאחר גיל 14. אחיי הקטנים יותר קיבלו אזרחות בקלות, אולם אני קיבלתי סירוב בגלל הסיבה שציינתי. בארה"ב מתגוררים סבי וסבתי ודודים אשר יכולים לבקש חזקה עליי\ספונסר כרגע אני מעוניין לעבור להתגורר בארה"ב ולהוציא GC, השאלה היא איך ניתן בדרך הקצרה ביותר לעשות את התהליך ? האם בכלל יש כאן קייס? לבקש בקשה כנגד איחוד משפחות ולחכות 8-12 שנים אין טעם מבחינתי מכיוון שכרגע אני בן 27 ומעוניין לנסוע עכשיו. מה ניתן לעשות? אשמח לתשובה ואם יש קייס ודרך יצירתית גם לקיים פגישה. תודה!

מישל קובן וולגל

Really the only way is a green card through your mother but that will be hard since she lives here and yes it takes a long time but not as long as through a sibling