רועי

כניסה לארה"ב הברית עם דרכון צרפתי באישור ESTA עם שם שכתוב בצורה שונה מבדרכון הישראלי.

ברשותי דרכון צרפתי ואני מעוניין לטוס בחודש הבא לניו יורק עם הדרכון הצרפתי שלי. הכרטיס טיסה הוא לפי השם באנגלית בדרכון הישראלי (ROEY) ואילו בדרכון הצרפתי השם הפרטי שלי כתוב קצת שונה ROHI. מכוון שאני מחויב לצאת מהארץ עם הדרכון הישראלי אז גם הכרטיס טיסה חייב להיות לפני הדרכון הישראלי. האם זה יהוה בעיה להיכנס לארה"ב? כיצד ניתן לפתור את זה? תודה מראש רועי

עו"ד אלכס ברוש

שלום רועי, כן, זה בהחלט עלול להוות בעיה בכניסה לארה"ב. כדאי שבכל המסמכים יופיע אותו השם ... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

עו"ד אלכס ברוש

שלום רועי, כן, זה בהחלט יכול להוות בעיה בכניסה לארה"ב. כדאי מאוד שבכל המסמכים יופיע אותו השם... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד