shani

כניסה לארה"ב עם דרכון זר בעל איות שונה של השם הפרטי

שלום, אני רוצה להזמין טיסה לארה"ב יש ברשותי דרכון צרפתי(איתו אני מתכוון להיכנס לארה"ב) בנוסף לישראלי, האות האחרונה בשם הפרטי שלי שונה בין שני הדרכונים. על איזה שם צריך להזמין את הכרטיס טיסה?

עו"ד אלכס ברוש

שלום שני, המצב הוא בעייתי, שכן כדי לצאת מישראל - יש צורך שהשם בכרטיס הטיסה יהיה אותו שם שמופיע בדרכון הישראלי. לצורך הכניסה לארה"ב - כנ"ל, השם בכרטיס הטיסה צריך להיות זהה לשם המופיע בדרכון הצרפתי... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד