נטלי

ויתור על גרין קארד ובקשה לויזת תייר

שלום, יש לי גרין קארד כבר שבע שנים ואני מתחילה ללמוד שנה הבאה בארץ. אני רוצה לוותר על הגרין קארד ולהגיש בקשה לויזת תייר לטיול של חודש בקיץ הקרוב. השאלה אם זה שהיה לי גרין קארד ישפיע על ההחלטה, אם אני כמובן אביא מראש טופס ויתור, והאם בטוח יביאו לי ויזה אם זה לטיול ואני אציג אישור קבלה ללימודים. תודה מראש

עו"ד אלכס ברוש

שלום נטלי, אין משהו מובטח בכל הקשור לויזת התייר לארה"ב. כמובן, שהסיכוי הוא די גבוה שיתנו לך את ויזה, אבל לא ניתן באמת לדעת מראש... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד