טל

ראיון בקונסוליה - זכיה בגרין קארד.

הי, ביום רביעי נקבע לנו ראיון. רציתי להתייעץ לגבי הוכחה יציבות כלכלית - יש ברשותינו שתי דירות, אחת שגרים בה היום ומתכננים למכור, ונותרה משכנתא של 130000 שח. יש דירה חדשה שרכשנו מקבלן, שילמנו רק חלק מהסכום, ולקחנו משכנתא גדולה. האם להזכיר את הדירה החדשה? או שעדיף שלא?

עו"ד אלכס ברוש

שלום טל, לא ניתן לתת ייעוץ כאן, ללא בדיקת כל נסיבות המקרה... כעקרון, אם יש באפשרותכם להוכיח את הסכום הנדרש, אז אין צורך למעבר מכך... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד