אילה

הוצאת אזרחות לבן זוג ישראלי

שלום, אבי הוא אזרח אמריקאי ומכוח זה יש לי גם אזרחות. האם בעלי שהוא אזרח ישראלי בלבד יכול להוציא ג"כ אזרחות אמריקאית? כפי שהבנתי משאלו קודמות הוא יכול והוא מוציא גרין קארד - מה זה אומר? שניהיה חייבים לגור בארה"ב? או שמספקי לטוס לשם רק כדי להוציא את האזרחות? והאם זה שווה לו להוציא? האם הוא מקבל משהו? אודה לתשובה בהקדם! תודה רבה!

אלכס ברוש, עו"ד

שלום אילה, את יכולה להגיש בקשה לקבלת גרין קארד עבור בעלך על בסיס הנישואין. כדי לשמור על הגרין קארד - בעלך יצטרך להיות בארה"ב לפחות 3-4 חודשים בכל שנה. אם זה שווה או לא - אתם צריכים להחליט. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד