צחי

שאלה על שהות יתר בארה"ב

שלום אלכס, לפני כ 10 שנים שהיתי בארה"ב לתקופה של כ 7 חודשים (לאחר קבלת אישור הארכת ויזה בזמן שהותי בארה"ב) , לאחר שנה חזרתי בשנית ל 4 חודשים ללא כל בעיה. כעת פג תוקף הויזה ואני מעוניין לחדש אך בשאלון DS-160 מופיעה שאלה: "have you overstayed the amount of time granted by an immigration "official השאלה קצת מבלבלת מכוון שמצד אחד שהיתי מעבר לזמן שכתוב לי בדרכון ומנגד קיבלתי אישור על הארכה (שאיני זוכר איפה הוא מכוון שעברו 10 שנים מאז). האם התשובה במקרה זה היא "כן" או "לא" ? לעזרתך אודה,

אלכס ברוש, עו"ד

שלום צחי, אם קיבלת הארכה, אז לא מדובר בשהיית יתר. לכן, ניתן לסמן "No". בברכה, אלכס ברוש, עו"ד