א, ב.

ביטול תהליך גרין כארד ובקשה לויזה

התחלתי גרין כארד, אבל לאחר מכן הבנתי שגרין כארד מומלץ רק למי שרוצה להשאר לגור בארה"ב, אני רק צריך אפשרות לבוא ולשהות כמה שאני רוצה (היות ואני נשוי למקומית), הבנתי שיש ויזה לנשואים לאזרח/ית שנקרא ויזה K, האם אני יכול לצאת כעת מארה"ב, לבטל את תהליך הויזה, ולנסות לעשות מהשגרירות בארץ ויזה כזו? (אציין שהתאריך של החתומת כניסה לארה"ב כבר פג תוקפה עקב סחבת בתהליך הבקשה לגרין כארד)

אלכס ברוש, עו"ד

שלום רב, ויזת נישואין זוהי למעשה גרין קארד. בכל מקרה, היה עליך לפי החוק להיות בארה"ב לפחות 180 יום בשנה (מבחינה פרקטית מספיק 3-4 חודשים בשנה). אין שום טעם לעשות זאת. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד