אור

אי הופעה לראיון לקבלת גרין קארד

שלום אני נשוי לאזרחית אמריקאית לקראת שליחת התיק להגירה רציתי לדעת מה קורה אם ביום הראיון אישתי לא תופיע מסיבות שאינן רפואיות האם ניתן לקבוע מועד חדש או שהכל מתבטל? והאם האישורי עבודה ויציאה מהארץ יהיו עדיין בתוקף או שמתבלטים גם כן?אם כן לכמה זמן? תודה מראש

אלכס ברוש, עו"ד

שלום אור, האזרח האמריקאי לא צריך להגיע לראיון - אם ההליך מתבצע בארץ. באופן כללי, על מבקש הגרין קארד לא מומלץ לא להגיע לראיון, על כל המשתמע מכך... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

אור

התהליך מתבצע בתוך ארה״ב אז כל התשובות שענית לא ענו לי כל-כך על השאלות.

אלכס ברוש

אם זה בתוך ארה"ב, אז שניכם חייבים להגיע לראיון. אם יש סיבה מספיק חזקה, ניתן בנסיבות מסוימות לבקש ולקבל תאריך חדש. אם יש לך עורך דין, אז כדאי מאוד לתת לו לטפל בזה... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד