אמנון

שאלות בנוגע להגירה לארה"ב

אני בעל דרכון קנדי (נולדתי בקנדה) ואני שוקל להגר לארה״ב. האם אני יכול לעשות זאת לזמן בלתי מוגבל? האם חלות עליי מגבלות? מה אני צריך לעשות? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר אברהם מוזס כרמל

ברוב המקרים, בעלי דרכון קנדי רשאים להישאר ולעבוד בארצות הברית לזמן בלתי מוגבל תחת תנאי ויזת העברה כשאתה מקיים את התנאים הנדרשים. . בדרך כלל, הליך ההגעה לארה"ב יחייב התקבלות לפי התנאים הרגילים לקבלת ויזה או אפשרות אחרת להיכנס ולשהות בארה"ב, בהתאם לסוג הויזה או האופציה שאתה מחפש. אני ממליץ להגיע לפגישה בכדי שתבין את כל הדרישות.