אמיתי

כניסה לארה"ב עם רישום פלילי

בעברי רישום פלילי מהצבא. לפני כ- 8 שנים הגשתי בקשה לויזה, סורבתי, הגשתי waiver, וקיבלתי אישור. הויזה הייתה j-2 עקב לימודיה של אשתי. מאז קיבלתי אישור נוסף לויזת תייר, שאמורה לפוג תוקף בקרוב. מאז נסעתי וחזרתי מספר פעמים לארה״ב. האם כעת, בהנחה וישראל תצטרף למדינות שלא זקוקות לויזה, אוכל להיכנס או שיהיה עליי לעבור תהליך נוסף של אישורים? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר אברהם מוזס כרמל

אצטרך לבדוק את המסמכים ולראיין אותך בכדי שאחליט מה המצב לגביך. תודה על הפניה