• 18 בנובמבר 2013

    טפסי התאזרחות לילדים נוספים - האם צריך לשלוח שוב את ההוכחות?

    שלום רב,
    אני אזרח אמריקאי (נולדתי בארץ) והילדים שלי, למעט החדשה, אוזרחו כבר מתוקף הסבא והסבתא. האם כשאני פונה ל-DHS עם ה-N600K אני צריך לצרף את כל הטפסים (למשל, תעודות הסיום האמריקאיות של בית הספר התיכון והאוניברסיטה של הסבא והסבתא) שכבר צירפתי בבקשות הקודמות, או שבגלל ששאר הילדים שלי כבר אוזרחו לא צריך להביא את ההוכחות הנ"ל?
    תודה!

    18 בנובמבר 2013
  • 20 בנובמבר 2013

    טפסי התאזרחות לילדים נוספים - האם צריך לשלוח שוב את ההוכחות?

    Hi Arbinka,

    To answer your question, each application submitted to USCIS is viewed separately. Therefore, EACH application needs to contain the required supporting documentation, regardless of what information was previously submitted for your other children. In general, you should NOT expect that USCIS will connect information and documentation from previous applications.

    I hope this helps.

    20 בנובמבר 2013
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?