טפסי התאזרחות לילדים נוספים - האם צריך לשלוח שוב את ההוכחות? - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • ארבינקא

    נשלח ע"יארבינקא 22:02, 18 בנובמבר 2013

    שלום רב, אני אזרח אמריקאי (נולדתי בארץ) והילדים שלי, למעט החדשה, אוזרחו כבר מתוקף הסבא והסבתא. האם כשאני פונה ל-DHS עם ה-N600K אני צריך לצרף את כל הטפסים (למשל, תעודות הסיום האמריקאיות של בית הספר התיכון והאוניברסיטה של הסבא והסבתא) שכבר צירפתי בבקשות הקודמות, או שבגלל ששאר הילדים שלי כבר אוזרחו לא צריך להביא את ההוכחות הנ"ל? תודה!

    השב
  • 11:36, 20 בנובמבר 2013

    Hi Arbinka,

    To answer your question, each application submitted to USCIS is viewed separately. Therefore, EACH application needs to contain the required supporting documentation, regardless of what information was previously submitted for your other children. In general, you should NOT expect that USCIS will connect information and documentation from previous applications.

    I hope this helps.

    תגובה
  • 07:47, 21 בנובמבר 2013

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.