open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 13 במרץ 2014

            afidative

            שלום
            אני נשוי לאזרחית ארה:ב כבר הרבה שנים ויש לנו 2 ילדים קטנים אזרחי ארה":ב
            הקייס שלנו של ההגירה(איחוד משפחות)הועבר לפני שבוע ל NVC (ה I130 אושר בתחילת מרץ!)

            בקשר לספונסרשיפ-אישתי אזרחית ארה"ב ותוך כמה שבועות נצטרך למלא את ההפידיטיב. מה הסכום כיום שצריך להראות לזוג+2 ילדים קטנים?(אני מבין שכביכול אישתי תומכת בי ומראה שהיא יכולה לתמוך בי כלכלית בזמן השהות שלנו בארה"ב)

            האם מספיק להראות כספים נזילים בבנק? האם זה נכון שצריך להראות מזומן של 30000$ לאדם?(שזה 120000$ בבנק)

            האם צריך להראות שיש לך גם נכסים? או שזה לא משנה כי זה לא כסף נזיל?
            האם בנוסף-צריך גם להראות תלושי משכורת של הבעל או מספיק הטפסים שאשתי האמריקאית שילמה מיסים? ומשם הם רואים כמה היא מרוויחה?(היא פרילנסרית עצמאית)

            אשמח לתשובות

            תודה,
            שי

            13 במרץ 2014
          • 13 במרץ 2014

            afidative

            Hi Shy,

            I am very sorry but I cannot accurately answer your question without knowing more details about your situation. Therefore, the only way that I can help is if you come to my office for a paid consultation. If you are interested please email me directly or call our office at 03-753-4000.

            Thank you.

            -Mike

            13 במרץ 2014
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form