open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 22 באפריל 2014

            זכאות לאזרחות אמריקאית

            שלום, אמא שלי אזרחית אמריקאית, נולדה שם אך עלתה בגיל 12 לישראל שע"פ מה שהבנתי לא מספיק טוב בשביל לבוא ופשוט לעשות רישום ילדים..אבל סבי וסבתי גרו שם 20 שנה כזוג וסבתי 40 שנה בכללי, יש לי דרכונים של שניהם כמו כן כרטיסי בלו שילד שמוכיחים שהם אכן גרו שם תקופה משמעותית ואפילו יש לי תעודת הגירה לארה"ב של סבתי מ1921..האם אני זכאי ואם כן האם אני חייב עו"ד בשביל התהליך?

            22 באפריל 2014
          • 27 באפריל 2014

            זכאות לאזרחות אמריקאית

            In order for you to get citizenship with you grandparent you will have to proce they lived in ttheUS for at least 5-10 after the age of 14. A passport will not be enough to prove this physical presence requirement. Finally, please note tha your would still get the citizenship through your mom, but are using your grandparent for the physical presence requirement.

            27 באפריל 2014
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form