חזרה למדינת ישראל - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • יהודית

    נשלח ע"ייהודית 07:54, 26 במאי 2014

    שלום רב, אני ובני משפחתי מתגוררים כשמונה חודשים בארה״ב, המעבר נעשה בצורה חוקים עם כל האישורים -הגענו למטרת איחוד משפחות. החלטנו לחזור חזרה למדינת ישראל בעתיד הקרוב . השאלה היא האם יש אפשרות לשמר את תהליך בקשת האזרחות ? אם כאן מה הזמן הנכון מבחינת התהליך בו ניתן לעזוב את ארה״ב (הגענו ב26 לספטמבר 2013)? תודה רבה , יום טוב

    השב
  • 01:10, 29 במאי 2014

    הנושא הזה מאוד חשוב לי .
    ממתינה לתשובה

    תגובה
  • 09:12, 29 במאי 2014

    איזה תהליך אזרחות ?
    אתם רק בעלי גרין קארד
    כדי להתחיל תהליך אזרחות אתם צריכים להיות בעלי גרין קארד ולגור בארצות הברית 3 או 5 שנים.
    את הספירה לאזרחות אתם תשמרו רק אם תהיו פחות מחצי שנה מחוץ לארצות הברית.
    אם תהיו מעל שנה מחוץ לארצות הברית, או תעברו לגור באופן קבוע בישראל, תאבדו את הגרין קארד.
    האפשרות היחידה הזמנית, היא לבקש אישור שהייה מחוץ לארצות הברית למשך שנתיים - REP.
    וגם אז, הספירה לאזרחות תמחק ותתחיל מחדש כשתחזרו לארצות הברית.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.