חזרה לארה"ב אחרי שנתיים - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • חמוטל מזרחי

    נשלח ע"יחמוטל מזרחי 19:58, 2 ביולי 2014

    שלום. הגענו לישראל לפני פחות משנתיים שלושה ילדים אזרחים אמריקאים בעל אמריקאי ואני עם גרין כארד לעשר שנים. התגרשנו.הבעל חזר לשם. רוצים לחזור לשם אני והילדים אך לא ביקרתי אחרי שנה כמקובל.רצוי לציין שמבחינה אזרחית אנחנו עדיין נשואים שם. האם יכולים להחזיר אותי אחורה עם שלושה ילדים מתחת לגיל 18.כשהקטן בן ארבע עם אוטיזם והאבא שלהם שם? מחכה לתשובה ועזרה מהקונסוליה.אך מאוד מפחדת אם לא אקבל אישור ואזע בכל זאת.

    השב
  • 20:28, 2 ביולי 2014

    אין שום קשר אם יש לך ילדים אזרחים אמריקאים
    ואין קשר מה המצב הבריאותי שלהם.
    שנתיים לא היית בארצות הברית, הגרין קארד שלך בוטל
    אם תטוסי לארצות הברית בלי להסדיר את המצב עוד בישראל
    ייקחו אותך לחקירה כתגיעי
    ויחזירו אותך לישראל
    בקשר לילדים הם יוכלו לחזור איתך, או להשאר עם אביהם בארצות הברית,
    אין קשר לסטטוס ההגירה שלך.
    וגם אין קשר לזה שאת עדיין נשואה לאזרח אמריקאי.
    אם הגרין קארד שלך בוטל, בעלך יצטרך להגיש בקשה לגרין קארד בפעם השניה
    אבל אל תטוסי בלי שקבלת אישור מהקונסוליה.

    תגובה
  • 20:34, 2 ביולי 2014

    הגרין קארד שלך בוטל
    את צריכה לקבל ויזה חדשה מהקונסוליה בישראל
    הויזה נקראת SB-1 ,
    אל תטוסי לארצות הברית בלי לקבל ויזה בישראל
    אחרת תטוסי ותחזרי לישראל בטיסה הבאה

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.