open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 19 באוגוסט 2014

            מעבר לשנה בעקבות לימודים

            שלום, בן זוגי התקבל ללימודים בבוסטון בעוד שנה ואני מעוניינת להצטרף אליו לתקופה של שנה פלוס מינוס. חשוב לי לציין שהוא בעל אזרחות אמריקאית ואני עם ויזת תייר רגילה בתוקף.
            מה עלי לעשות? איזו ויזה עלי לבקש? ומה נחוץ לשם כך או לכל תהליך אחר שנדרש.
            תודה

            19 באוגוסט 2014
          • 19 באוגוסט 2014

            מעבר לשנה בעקבות לימודים

            בעיה
            אם לבעלך לא היה אזרחות אמריקאית לך היה הרבה יותר קל
            כן, זה מוזר
            אבל אם בן זוגך היה מקבל ויזת סטודנט את היית מקבלת ויזה שמאפשרת לך לגור וגם לעבוד
            בגלל שהוא אזרח, אי אפשר לתת לך ויזת בן זוג כלשהיא
            האפשרויות שלך
            1. לנסוע עם ויזת תייר , לשקר בכניסה, כי לא יתנו לך להכנס אם תגידי את האמת שאת באה לגור עם בן זוגך האמריקאי, ולקוות שתקבלי חצי שנה של שהייה, ואז לבקש הארכה, סיכוי מאד קטן שתקבלי הארכה, כמעט אפס, מה שאומר שתצטרכי לעזוב אחרי חצי שנה מקסימום
            2. להתחתן בזמן הקרוב, שהוא יבקש עבורך גרין קארד, ואז תקבלי תושבות
            3. להרשם ללמודים משלך ולקבל ויזת סטודנט

            19 באוגוסט 2014
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form