• 13 בספטמבר 2014

    cod 212a2aiII

    שלום רב

    הסיפור בקצרה
    הייתי בארהב כ3 וחצי שנים ללא אישור
    לא חוקי
    במהלך שהותי שם התחתנתי ונולדה לי ילדה
    התחתנתי עם אזרחית אמריקאית
    לפני 5 שנים חזרתי לארץ ישראל
    יחד עם האישה והילדה
    כאן גרנו יחד עד שנפרדנו
    כיום האישה והילדה נמצאות שם בארהב
    אני נפגשתי עם נציג בשגרירות ארהב
    שלא אישר לי ויזה למרות שיש לי שם ילדה ולמרות שאמרתי לו כי האישה חולה ואינה יכולה לטוס לכאן ישראל
    קיבלתי טופס שבו יש כמה סיבות
    214b 212a2aiii
    נאמר לי גם כי בפעם הבאה שאני יכול להגיש בקשה לויזה תהיה רק לאחר מיצוי 10 שנים בגלל שהיית יתר
    יצויין כי הנציג לא הסתכל כלל במסמכים שהיו איתי
    אבקש תשובות של מומחים לדבר
    תודה

    13 בספטמבר 2014
  • 14 בספטמבר 2014

    באסה עם האמריקאיים האלה!

    ממש מבאסים האמריקאיים האלה. מתעקשים לזכור כל שטות. לא מסוגלים להחליק שום דבר. מתעקשים לעשות כל דבר לפי הנהלים. פשוט באסה איתם!

    אלי, זוכר שעברת על החוקי ההגירה בארה"ב, וחשבת שאין שום בעיה, כי האמריקאיים בוקים וטמבלים, ואלי מישראל יראה להם מאיפה משתיןן הדג. אז מסתבר שהבירוקרטיה שלהם כן עובדת, ואפילו די יעילה. מסתבר גם שצריך לשלם על עברות שביצעת בעבר. מבאס, אבל זה המצב. אינך יכול לבוא בטענות אלא אל עצמך. חוץ מזה, פגעת גם באחרים, כיון שכל הישראלים סובלים מהעברות שבצעת - החמרת האכיפה כלפי ישראלים נובעת מאנשים כמוך!

    שנה טובה בישראל, והרבה בריאות לגרושתך.
    גיא.

    14 בספטמבר 2014
  • 13 בספטמבר 2014

    cod 212a2aiII

    הקונסול שדיברת איתו צודק
    אזרח זר (אתה) ששהה מעל שנה בצורה לא חוקית בארצות הברית מנוע מלקבל ויזה כלשהיא לארצות הברית
    אין לקונסול שום אפשרות חוקית לתת לך ויזה
    גם אם הוא רוצה.
    הדרך הרגילה שאנשים במצבך יכולים להגיע לארצות הברית זה אם הם מתחתנים עם אזרח אמריקאי והאזרח האמריקאי מבקש עבורו גרין קארד, אתה כבר לא נשוי לאישתך, לכן הדרך הזאת לא רלוונטית.
    יש אפשרות נוספת, עם סיכויים קטנים, זה לקחת עורך דין שיגיש בשמך בקשה למחילה על העבירה שלך ואז תקבל ויזה.
    הסיכוי לא גדול.
    אבל אם אתה רוצה, תפנה לעורך דין טוב, תשלם לו הרבה כסף ותתפלל.

    13 בספטמבר 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?