• 6 באוקטובר 2014

    ויזת F1 לארהב

    שלום ושנה טובה,

    אשתי אמורה להתחיל ללמוד בארה"ב באפריל כך שבסוף פברואר אנחנו אמורים לגשת לויזה (ולטוס כחודש לפני תחילת הלימודים).
    אני עובד 3 שנים באותה חברה וכעת קיבלתי הצעה טובה יותר (שכר גבוה יותר ופחות שעות + קידום בתפקיד). אני חושש לעבור בשביל 5 חודשים (למרות שזה משתלם לי מכל הבחינות) כי אני חושש שאי רציפות בעבודה תמנע ממני קבלת הויזה. במועד הראיון יהיה לי ותק של 4 חודשים בחברה החדשה. מה דעתך?

    6 באוקטובר 2014
  • 6 באוקטובר 2014

    ויזת F1 לארהב

    למה זה רלוונטי ?
    הויזה העיקרית היא של אישתך, לא שלך
    ואותה יראינו
    אתה בכל מקרה לא תוכל לעבוד בארצות הברית
    לכן לא רלוונטי כמה זמן עבדת לפני בישראל
    מה שכן, כדי לקבל את הויזה, תצטרכו להוכיח שיש לכם מספיק כסף לכל התקופה לשכר לימוד ולמחייה
    כי גם אתה וגם אישתך לא תוכלו לעבוד, כן, אישתך תוכל לעבוד בתוך הקמפוס, 20 שעות , אבל זה כמובן לא ממש עבודה או הכנסה.
    אני מקווה שתוכנית הלימודים ל אישתך, היא במוסד רציני ומוכר, יש לאישתך הסבר טוב למה היא רוצה ללמוד דווקא שם ולא בזול בישראל
    ושיש לכם מספיק כסף לכל התקופה

    6 באוקטובר 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?