open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 24 בנובמבר 2014

            סירוב לתושב חוזר.

            שלום רב, ברצוני לדעת מה אפשר לעשות במקרה של סירוב לתושב חוזר? אני נשואה לאזרח אמריקאי כבר 7 שנים, לאחר הנישואין קבלתי גרין קארד וחיינו בארה"ב 3 שנים. בשנה השלישית אמא של בעלי חלתה בסרטן והיה עלינו לחזור בלית ברירה. חיינו בארץ 5 שנים, מתוכם למדנו 4 שנים, וכעת משאימו של בעלי החלימה וסיימנו לימודים ברצוננו לחזור. הייתה לי פגישה בשגרירות בירושלים לבקשת תושב חוזר ובראיון סורבתי, כי שהייתי מחוץ לארה"ב יותר משנה. לא עיניין אותם לראות מסמכים(והגעתי עם כל הנדרש אישוריי גילויי המחלה וטיפולים כימוטרפיים, תשלומיי מיסים בארה"ב, והוכחות שמשפחה קרובה גרה שם, טופס מהלימודים על משך הלימודים וכו'), כעת משסורבתי, מה עלי לעשות אם ברצוני לעבור עם בעלי לארה"ב ולעבוד באופן חוקי?

            24 בנובמבר 2014
          • 24 בנובמבר 2014

            סירוב לתושב חוזר.

            כמו בפעם הקודמת
            בעלך צריך להגיש בקשה לגרין קארד עבורך
            התהליך ייקח שנה ובסופו תוכלו לעבור לארצות הברית

            24 בנובמבר 2014
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form