סירוב לתושב חוזר. - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • שירי תם

    נשלח ע"ישירי תם 21:39, 24 בנובמבר 2014

    שלום רב, ברצוני לדעת מה אפשר לעשות במקרה של סירוב לתושב חוזר? אני נשואה לאזרח אמריקאי כבר 7 שנים, לאחר הנישואין קבלתי גרין קארד וחיינו בארה"ב 3 שנים. בשנה השלישית אמא של בעלי חלתה בסרטן והיה עלינו לחזור בלית ברירה. חיינו בארץ 5 שנים, מתוכם למדנו 4 שנים, וכעת משאימו של בעלי החלימה וסיימנו לימודים ברצוננו לחזור. הייתה לי פגישה בשגרירות בירושלים לבקשת תושב חוזר ובראיון סורבתי, כי שהייתי מחוץ לארה"ב יותר משנה. לא עיניין אותם לראות מסמכים(והגעתי עם כל הנדרש אישוריי גילויי המחלה וטיפולים כימוטרפיים, תשלומיי מיסים בארה"ב, והוכחות שמשפחה קרובה גרה שם, טופס מהלימודים על משך הלימודים וכו'), כעת משסורבתי, מה עלי לעשות אם ברצוני לעבור עם בעלי לארה"ב ולעבוד באופן חוקי?

    השב
  • 21:59, 24 בנובמבר 2014

    כמו בפעם הקודמת
    בעלך צריך להגיש בקשה לגרין קארד עבורך
    התהליך ייקח שנה ובסופו תוכלו לעבור לארצות הברית

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.