• 24 בנובמבר 2014

    סירוב לתושב חוזר.

    שלום רב, ברצוני לדעת מה אפשר לעשות במקרה של סירוב לתושב חוזר? אני נשואה לאזרח אמריקאי כבר 7 שנים, לאחר הנישואין קבלתי גרין קארד וחיינו בארה"ב 3 שנים. בשנה השלישית אמא של בעלי חלתה בסרטן והיה עלינו לחזור בלית ברירה. חיינו בארץ 5 שנים, מתוכם למדנו 4 שנים, וכעת משאימו של בעלי החלימה וסיימנו לימודים ברצוננו לחזור. הייתה לי פגישה בשגרירות בירושלים לבקשת תושב חוזר ובראיון סורבתי, כי שהייתי מחוץ לארה"ב יותר משנה. לא עיניין אותם לראות מסמכים(והגעתי עם כל הנדרש אישוריי גילויי המחלה וטיפולים כימוטרפיים, תשלומיי מיסים בארה"ב, והוכחות שמשפחה קרובה גרה שם, טופס מהלימודים על משך הלימודים וכו'), כעת משסורבתי, מה עלי לעשות אם ברצוני לעבור עם בעלי לארה"ב ולעבוד באופן חוקי?

    24 בנובמבר 2014
  • 24 בנובמבר 2014

    סירוב לתושב חוזר.

    כמו בפעם הקודמת
    בעלך צריך להגיש בקשה לגרין קארד עבורך
    התהליך ייקח שנה ובסופו תוכלו לעבור לארצות הברית

    24 בנובמבר 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?