open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 6 בדצמבר 2014

            נישואין לבעלת אזרחות אמריקאית

            אנחנו זוג צעיר שהתחתן לאחרונה. שוקלים להגר. לאשתי יש אזרחות אמריקאית. לי אין ויזה האם ניתן לקבל אישור עבודה בארה"ב עוד לפני המעבר? מה התהליך? ובאופן כללי האם יש לי סיכוי גדול יותר בקבלת ויזת תייר רגילה?

            6 בדצמבר 2014
          • 6 בדצמבר 2014

            נישואין לבעלת אזרחות אמריקאית

            לא ולא
            התהליך הנכון
            אישתך תבקש עבורך גרין קארד כשאתם בישראל
            אחרי שתקבל גרין קארד, תטוסו לארצות הברית ותוכל להתחיל לעבוד מהיום הראשון.
            ולא אין שום יתרון בקבלת ויזת תייר, וגם אין צורך בויזה כזו

            6 בדצמבר 2014
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form