• 6 בדצמבר 2014

    נישואין לבעלת אזרחות אמריקאית

    אנחנו זוג צעיר שהתחתן לאחרונה. שוקלים להגר. לאשתי יש אזרחות אמריקאית. לי אין ויזה האם ניתן לקבל אישור עבודה בארה"ב עוד לפני המעבר? מה התהליך? ובאופן כללי האם יש לי סיכוי גדול יותר בקבלת ויזת תייר רגילה?

    6 בדצמבר 2014
  • 6 בדצמבר 2014

    נישואין לבעלת אזרחות אמריקאית

    לא ולא
    התהליך הנכון
    אישתך תבקש עבורך גרין קארד כשאתם בישראל
    אחרי שתקבל גרין קארד, תטוסו לארצות הברית ותוכל להתחיל לעבוד מהיום הראשון.
    ולא אין שום יתרון בקבלת ויזת תייר, וגם אין צורך בויזה כזו

    6 בדצמבר 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?