נישואין לבעלת אזרחות אמריקאית - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • עמית

    נשלח ע"יעמית 21:39, 6 בדצמבר 2014

    אנחנו זוג צעיר שהתחתן לאחרונה. שוקלים להגר. לאשתי יש אזרחות אמריקאית. לי אין ויזה האם ניתן לקבל אישור עבודה בארה"ב עוד לפני המעבר? מה התהליך? ובאופן כללי האם יש לי סיכוי גדול יותר בקבלת ויזת תייר רגילה?

    השב
  • 21:49, 6 בדצמבר 2014

    לא ולא
    התהליך הנכון
    אישתך תבקש עבורך גרין קארד כשאתם בישראל
    אחרי שתקבל גרין קארד, תטוסו לארצות הברית ותוכל להתחיל לעבוד מהיום הראשון.
    ולא אין שום יתרון בקבלת ויזת תייר, וגם אין צורך בויזה כזו

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.