open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 30 בדצמבר 2014

            העברת אזרחות לילד

            שלום
            אני אזרחית אמריקאית שקיבלתי אזרחות מחוק הסב (כי אבא שלי עלה לארץ בגיל 3).
            בעלי אינו אזרח אמריקאי ואני לא התגוררתי כלל בארה"ב.
            האם יש בכל זאת דרך להעביר לילדים את האזרחות?

            30 בדצמבר 2014
          • 30 בדצמבר 2014

            העברת אזרחות לילד

            כן ולא
            אין באופן ישיר
            אבל, את יכולה לבקש גרין קארד לילדיך
            החוק האמריקאי קובע, שקטין מתחת לגיל 18, שנמצא בארצות הברית בתור תושב (בעל גרין קארד) ובחזקת הורה אזרח
            מקבל אזרחות בלי המתנה כמו שיש לבוגרים.
            לכן, באופן עקרוני, אם תבקשי עבור ילדיך לפני שיהיו בני 18 גרין קארד, ותטוסי איתם לארצות הברית.
            למחרת הנחיתה, תוכלי לבקש עבורם אזרחות ודרכון.

            30 בדצמבר 2014
            • 31 בדצמבר 2014

              העברת אזרחות לילד

              תודה. האם זה "תרגיל" ויש בכך סיכונים? האם אצטרך לעבור תחקורים ולהוכיח שבכוונתי להגר? או שזו פרוצדורה פשוטה שרבים עושים?

              31 בדצמבר 2014
              • 31 בדצמבר 2014

                העברת אזרחות לילד

                זה תרגיל, אבל הוא חוקי לגמרי.
                את תצטרכי לעבור הרבה יותר מאשר תחקורים.
                קודם כל כדי לבקש גרין קארד את צריכה להיות אמריקאית חוקית
                שזה אומר להגיש דוחות מס 3 שנים אחורה, מה שרוב הישראלים האמריקאים לא עושים.
                שנית תצטרכי למצוא קו ספונסר אמריקאי שירצה להתחייב עליכם או להיות בעצמך הספונסר של התהליך ולהוכיח 2 דברים
                1. שיש לך דומיסיל אמריקאי, קרי את מתכוונת להגר, בעבר היה צריך רק להתחייב, היום בשגרירות בישראל צריך להביא הוכחות לתוכנית שלכם להגר.
                2. תצטרכי להוכיח שיש לך מספיק כסף ורכוש להיות הספונסר של התהליך.
                זה אפשרי, רק דורש קצת עבודה.
                ובכל מקרה רצוי לעשות את התהליך אחרי שהחלטת שיש לך מספיק ילדים ואת לא רוצה עוד, אין טעם לעבור את התהליך פעמיים.
                ולזכור לפני גיל 18, אחרי גיל 18 זה אבוד.

                31 בדצמבר 2014
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form