דני

שינוי שם בדרכון הישראלי

אני עם ויזה לארה"ב עוד שנה קדימה מעוניין בקרוב לנסוע. חידשתי דרכון ישראלי, אולם שם משפחתי באנגלית בלבד, שונה בדרכון הישן וכך בהמשך כמובן גם בחדש שנופק. הויזה שבתוקף ברשותי ומודבקת בדרכון עם השם הישן ולידו החותמת (בעמ' 6 בדרכון הישראלי לשינוי שם) לשינוי השם החדש. האם זה, שאין לי ויזה עם השם החדש בלועזית, אך יש ברשותי את שני הדרכונים והויזה להראות הקשר והשינוי), יכולה להשפיע על כניסתי בארה"ב כאשר אנחת? תודה

עו"ד אלכס ברוש

שלום רב, כל עוד ניתן להוכיח שמדובר באותה אישיות, אז לא צריכה להיות כל בעיה. מומלץ להצטייד גם בתעודת שינוי שם ממשרד הפנים. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

שרונה

אבל התעודה היא בעברית, הם לא יודעים עברית...

גדי

אין חשש תסעי עם הדרכון החדש והישן

חיה ויינר

שינתי שם משפחה בעקבות נישואין והוציאו לי דרכון חדש על שמי החדש ובסוגריים כתוב גם את השם הקודם, הויזה לארה"ב היא על השם הקודם בתוך הדרכון על השם הקודם האם זה בסדר?