• 12 באפריל 2015

    גרין קארד

    שלום רב, אני ובת זוגתי מזה שנתיים מעוניינים להתחתן ולטוס עם 2 מילדיה ( בגיל ההתבגרות) לתקופה מסויימת בארה"ב ..אני עצמי חזרתי מטיול ארוך של שנה לפני שנה וכמה חודשים...עקב תרמית שעברתי על ידי עורך דין נשארתי 177 יום לאחר התאריך שניתן לי.. כמה מסובך והאם בכלל יהיה ניתן להתחתן ולטוס לשם אחרי בקשה לגרין קארד מהארץ?

    12 באפריל 2015
  • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 13 באפריל 2015

    גרין קארד

    שלום תומר,

    לא ברור מהשאלה שלך האם בת הזוג אזרחית ארה"ב. אני משער שהיא אכן אזרחית אמריקאית מכאן הזכאות שלך לגרין קארד לארה"ב. בהנחה שהיא אזרחית ארצות הברית, אז לאחר שאתם מתחתנים כחוק, תוכל לבקש גרין קארד, אולם יש לך בעיה מהעבר של שהייה לא חוקית בארצות הברית. בהליך מסוג זה שהייה של מעבר לחצי שנה בארה"ב מהווה בעיה, אולם תקופה של פחות מחצי שנה לא אמור למנוע קבלת גרין קארד בעקבות נישואין, זאת ללא מניעה אחרת. בכל אופן, רשויות ההגירה לארה"ב בוחנות כל מקרה לגופו ובסמכותם לקבל את ההחלטה הסופית בעניין.

    בהצלחה,

    יהושע פקס, עורך דין

    13 באפריל 2015
    • 13 באפריל 2015

      גרין קארד

      תודה על התשובה....אשמח לדעת היות והיא איננה יהודיה
      נצטרך להתחתן בקפריסין חתונה אזרחית?

      13 באפריל 2015
      • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 14 באפריל 2015

        גרין קארד

        שלום תומר,

        בתשובה לשאלתך, כן - תדרשו להינשא בחתונה אזרחית בקפריסין או מקומות אחרים בהם ניתן להינשא בחתונה אזרחית כמו; צ'כיה, בולגריה ועוד.

        בברכה,

        14 באפריל 2015
        • 14 באפריל 2015

          גרין קארד

          יש מספר אישי להתקשר כי במשרד רושמים אותי ולא חוזרים אליי

          14 באפריל 2015
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?