open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 22 באפריל 2015

            שאלה דחופה

            אחרי נישואים לאישתי שהיא אזרחית ארה"ב
            שולחים מסמכים מוזמנים לראיון לגרין קארד מחכים כמה זמן לכל התהליך? ומה קורה אחרי זה? יש צורך לעשות עוד דברים כשמגיעים לאמריקה.? או שאני נמצא שם כבר עם גרין קארד ויכול להתחיל לחיות

            22 באפריל 2015
          • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 22 באפריל 2015

            שאלה דחופה

            שלום אושר,

            זמן ההליך כולו המומצע הוא כשנה. בארץ תקבל ויזה להיכנס לארה"ב, ולאחר הגעה לארצות הברית תידרש תוך שנה לגשת ולקבל גרין קארד.

            בברכה,

            22 באפריל 2015
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form