שאלה דחופה - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • אושר

    נשלח ע"יאושר 13:19, 22 באפריל 2015

    אחרי נישואים לאישתי שהיא אזרחית ארה"ב שולחים מסמכים מוזמנים לראיון לגרין קארד מחכים כמה זמן לכל התהליך? ומה קורה אחרי זה? יש צורך לעשות עוד דברים כשמגיעים לאמריקה.? או שאני נמצא שם כבר עם גרין קארד ויכול להתחיל לחיות

    השב
  • מנהל הפורום:removed

    יהושע פקס, עורך דין,מנהל הפורום

    14:49, 22 באפריל 2015

    שלום אושר,

    זמן ההליך כולו המומצע הוא כשנה. בארץ תקבל ויזה להיכנס לארה"ב, ולאחר הגעה לארצות הברית תידרש תוך שנה לגשת ולקבל גרין קארד.

    בברכה,

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.