open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 13 ביוני 2015

            ויזת תיירות לסטודנט בישראל

            שלום,
            אני ממלאה עכשיו את ה-DS160 ואני מתלבטת מה לכתוב שהעיסוק שלי.
            אני רשומה ומתחילה ללמוד בשנה הקרובה, אבל כרגע עובדת בעבודה זמנית קצרת טווח עד אז. האם לכתוב שאני סטודנטית או שכירה?

            13 ביוני 2015
          • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 14 ביוני 2015

            ויזת תיירות לסטודנט בישראל

            שלום רז,

            במקרה שלך נראה כי עדיף לציין בטופס ויזה לארה"ב כי את עובדת, אבל זה תלוי במקום העבודה, משך הזמן שאת עובדת שם וגם כדאי שמקום העבודה ינפיק מכתב שמציין כי את חוזרת לעבוד שם לאחר ביקור בארצות הברית. במקרה והתקבלת למקום לימודים יוקרתי, מסלול לימודים ייחודי שקשה להתקבל אליו בישראל, אולי כדאי יהיה לכתוב את היותך סטודנטית בשנה הבאה, היות וזה עשוי לשכנע את פקיד ההגירה לארה"ב בשגרירות שיש לך כוונה וסיבה טובה לחזור לישראל, ככה להפיג את החשש של שהייה לא חוקית ועבודה בארצות הברית, כי זה החשש של נציגי שגרירות ישראל בחו"ל כלפי צעירים ישראלים.

            בהצלחה,

            14 ביוני 2015
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form