open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 3 באוגוסט 2015

            ויזת E-2

            אני מתכננת לעבור לניו יורק בתוך חצי שנה.הרעיון הוא לפתוח עסק בתחום המזון.הבנתי שויזת משקיעים היא הויזה הנכונה.
            האם מתחילים את התהליך מהארץ או מגיעים עם ויזת תייר,מחפשים לוקיישן לעסק ורק אז מתחילים את התהליך?
            ובכלל אשמח לפגישת יעוץ.

            3 באוגוסט 2015
          • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 3 באוגוסט 2015

            ויזת E-2

            שלום הילה,

            כעיקרון ויזת E2 מוגשת דרך שגרירות ארה"ב בישראל. כישראלית את חייבת דרכון זר על מנת להיכנס לקטגוריה של הוויזה הנ"ל, כי ישראל עוד לא חתומה על האמנה ההדדית של ויזת E2 לארה"ב. הבקשה דורשת הגשת תכנית עסקית מפורטת, ולהכנת תכנית עסקית בוודאי עוזר להגיע לארה"ב. יחד עם זאת, אין חובה של הגעה פיזית לארה"ב טרם תחילת ההליך. נשמח לקבוע פגישת ייעוץ בנושא.

            בברכה,

            3 באוגוסט 2015
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form