אסף

שאלה לגבי העלאת תמונה בטופס ds 160

במילוי הטופס אני נדרש להעלות תמונה.אני חייב להעלות תמונה של צילום לויזה?אם כן איך אני מעלה אותה למחשב?יש מצב שאולי לוותר על הסעיף הזה ולהביא את התמונות בראיון?

אריאל

סיוע בהוצאת ויזה לארצות הברית לפנות לחנות הנמצא מול השגרירות ארה"ב תל אביב

שלומי

אז כן אפשר לוותר בתמונה או לא

Michael Rosenthal

Hi Shlomi, To answer your question, no, the photo is part of the requirements for a DS-160. Therefore, the form is considered incomplete without a photo. Hope this helps. -Mike

Batel

היי, האם התמונה שהעלתי לטופס DS 160 חייבת להיות זהות לתמונות הפספורט שאביא עימי לראיון? תודה.

עו"ד אלכס ברוש

שלום רב, לא, זה לא הכרחי שהתמונות יהיו זהות, בהנחה שהתמונות עונות על הדרישות (גודל, רקע וכיו"ב). בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

מישל קובן וולגל

You should try to upload if you can't get someone who knows how to help you

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי