• 10 באוקטובר 2015

    האם ניתן לקבל אישור שהיה לאחר X שנים שחיים בארה"ב

    שמעתי פעם שרוצים לאפשר לאנשים שגרים הרבה שנים בארה"ב, ולתת להם אישור.
    האם סביר להניח שמי שגר מעל 8 שנים (ללא גרין קארד או ויזה תקפה) יקבל אישור ?
    איך זה קורה ?
    תודה על כל תשובה.

    10 באוקטובר 2015
  • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 22 באוקטובר 2015

    האם ניתן לקבל אישור שהיה לאחר X שנים שחיים בארה"ב

    שלום עירית,

    קבלת אפשרות לקבלת ויזה לארה"ב לאחר שהייה לא חוקית ממושכת קיימת, אולם האופציות מצומצמות למקרים ספציפיים ייחודיים.

    בברכה,

    22 באוקטובר 2015
    • 22 באוקטובר 2015

      האם ניתן לקבל אישור שהיה לאחר X שנים שחיים בארה"ב

      תוכל לשתף בדוגמאות בבקשה ?

      22 באוקטובר 2015
      • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 22 באוקטובר 2015

        האם ניתן לקבל אישור שהיה לאחר X שנים שחיים בארה"ב

        שלום עירית,

        שימי לב כי שהייה לא חוקית בארה"ב בכל מקרה מהווה מכשול, אבל כן יש אפשרות לדוגמא עבור צעירים ובוגרי אוניברסיטאות במקרים מסוימים לבקש ויזה לארה"ב. כמו כן, פליטים ומבקשי מקלט יכולים להגיש בקשה, נפגעי עבירות אשר דרוישם לרשויות החוק לצורך ההליך המשפטי, ויזות לארה"ב דרך קירבה משפחתית ועוד. אין אפשרות להציג בפורום מסוג זה את כל האופציות הקיימות.

        בהצלחה

        22 באוקטובר 2015
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?