• 10 באוקטובר 2015

    כניסה לארה״ב

    הייי,
    לפניי כשלוש שנים יצאתי מארהב לאחר שהות יתר של חצי שנה . בהתייעצות עם עורכת דין נמסר לי שאם אנסה לשוב לארה״ב הויזה שלי תראה כמבוטלת ולא יאשרו לי כניסה .
    ביציאה מסרתי את ה i94 ואציין שגם התחתנתי שם עם אזרח אמריקאי אך מעבר לחתונה לא הגשתי טפסים.
    האם הוצאת דרכון חדש + הוצאת ויזה חדשה יפתרו את הבעיה שלי להכנס לארה״ב ?

    10 באוקטובר 2015
  • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 22 באוקטובר 2015

    כניסה לארה״ב

    שלום יפית,

    צריך לבדוק בדיוק כמה זמן שהיית בארצות הברית מעבר לתוקף הוויזה. שהייה לא חוקית של תקופה בין חצי שנה לשנה משמעותו איסור כניסה לארה"ב למשך 3 שנים. בטופס בקשה לקבלת ויזה לארה"ב את מתבקשת למלא מידע בקשר לכניסות קודמות לארצות הברית. אם תתפסי משקרת בטופס, לא תוכלי לשוב לארה"ב לעולם, לכן מאוד לא מומלץ לא להשיב על השאלות בכנות ולומר את האמת לפקידי הגירה לארה"ב בשגרירות האמריקאית.

    בהצלחה,

    22 באוקטובר 2015
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?