• 14 באוקטובר 2015

    ויזה לארצות הברית

    שלום , יש לי כמה שאלות ברשותך טסתי לארצות הברית לפני שבע שנים ונשארתי שנתיים מעבר . אני רוצה עכשיו לנסות להוציא ויזה כי אחותי חיה שם וצריכה ללדת . מה הסיכוי שיתנו לי ויזה ? ומה הסיכוי שיתנו לי להיכנס ? אין לי כוונה להישאר שם יש לי בעל וילדים שמחכים לי בארץ. ועוד שאלה יש לי 4 אחים לכולם יש אזרחות אמריקאית .האם הם יכולים לבקש אותי לאזרחות ? או לגרין קארד ? תודה רבה

    14 באוקטובר 2015
  • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 22 באוקטובר 2015

    ויזה לארצות הברית

    שלום שירה,

    שהייה לא חוקית לתקופה של שנתיים מעבר לתוקף ויזה לארה"ב משמע איסור כניסה לארה"ב למשך 10 שנים. יש אפשרות לבקש WAIVER, כלומר בקשה לקבלת פטור מאיסור כניסה לארה"ב, אבל התהליך לוקח זמן ומומלץ להיעזר בעורך דין. תוכלי לקבל גרין קארד לארה"ב דרך אח או אחות אזרחים ארה"ב, אלא שההליך לוקח זמן ממושך ביותר. הזמן לטיפול בבקשה לקבלת גרין קארד דרך אח הוא 12 שנים. אם זה משהו שאת רוצה לעשות כדאי להתחיל עכשיו כי יש דיבורים על ביטול של הליך קבלת גרין קארד עבור אחים של אזרחים אמריקה. נשמח לסייע לך להתחיל את התהליך.

    בברכה,

    22 באוקטובר 2015
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?