• 15 בנובמבר 2015

    נישואין אזרחיים וויזה

    שלום רב,

    אני מתכונן ללימודי דוקטורט בארה"ב ומתכנן לעבור לשם יחד עם בת זוגתי. לצורך העניין אנחנו מתכננים לטוס לאירופה ולהתחתן. שאלתי היא האם כדי שבת זוגתי תקבל ויזה אני חייב להיות רשום כנשוי במדינת ישראל או שתעודת הנישואין מספיקה?

    תודה

    15 בנובמבר 2015
  • מנהל הפורום יהושע פקס 16 בנובמבר 2015

    נישואין אזרחיים וויזה

    שלום אור,

    בתשובה לשאלתך, תעודת הנישואין מספיקה. כל עוד הנישואין מוכרים במדינה בה התבצעו הנישואין. רשויות הגירה לארה"ב לא בודקים האם אתם רשומים כזוג נשוי בישראל או לא.

    בברכה,

    16 בנובמבר 2015
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?