• 13 בדצמבר 2015

    ויזה לארצות הברית לאחר חתימה שחורה

    לפני 8 שנים הייתי נשוי בנישואים פקטיבים לאמריקאית נישואים לא צלוחים
    ולאחר מכן גורשתי ארצה עם חותמת שחורה לעשר שנים
    היום אני נשוי בעל עסק המונה 6 עובדים בית על שמנו
    שקועים בארץ
    עכשיו לפני תום העונש אנחנו רוצים לטוס לחופשה בארצות הברית
    מה הסבירות לקבלת ויזת תייר למישהו כמוני עם חותמת שחורה לפני שעברו עשר שנים ?
    יש טעם להגיש?
    והאם זו אותה פרוצדורת רגילה להגשה ?
    תודה רבה

    13 בדצמבר 2015
  • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 13 בדצמבר 2015

    ויזה לארצות הברית לאחר חתימה שחורה

    שלום רב,

    על פי תיאור המקרה שלך תצטרך בוודאי לבקש בכל מקרה אישור מיוחד להיכנס אל ארצות הברית כתייר (Waiver) אם אתה רוצה להיכנס לארה"ב באמצעות ויזת תייר טרם חלוף 10 שנים. קיימת שאלה האם הבקשה שלך להיכנס אל ארה"ב נדחתה עקב הונאה או לא. אם זה הונאה, אז לא יעזור להמתין מעבר ל- 10 שנים, כי איסור הכניסה הוא לתמיד. אם לא הונאה, אז אחרי 10 שנים תוכל להיכנס באמצעות ויזת תייר לארה"ב, בכפוף לבדיקות הרגילות, אבל לפני חלוף 10 שנים תצטרך לבקש את הפטור (Waiver) אצל פקידי הגירה לארה"ב בשגרירות האמריקאית בישראל. נשמח לסייע לך בהליך ולשמוע את הפרטים הספציפיים.

    בברכה,

    13 בדצמבר 2015
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?