• 24 בפברואר 2016

    ויזה על בסיס לימודים/ תואר שני

    היי, הייתי שמח לשאול , חברה שלי בעלת תואר ראשון בהנדסה ותואר שני בזכויות יוצרים. האם ישנם מסלולים כלשהם לויזות? אנחנו רוצים לגור שם בעתיד, האם עצם היותה בעלת תואר שני נותן לה יותר סיכוי? ושאלה נוספת, אם היא בוחרת ללמוד שם, בתור בעלה אוכל לקבל ויזת עבודה בהמהלך הלימודים שלה? ומה הסיכוי לאחר מספר שנים לקבלת הגרין קארד? תודה.

    24 בפברואר 2016
  • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 24 בפברואר 2016

    ויזה על בסיס לימודים/ תואר שני

    שלום טל,

    כדי לקבל ויזת עבודה לארצות הברית חייב למצוא מעסיק אשר יגיש את הבקשה וישמש ספונסר. תואר שני עשוי לסייע, אבל עדיף היה תואר שני מאוניברסיטה אמריקאית. אם היא לומדת שם במסלול דוקטורט ומקבלת ויזת J אתה כבעלה תוכל לקבל ויזת עבודה. שים לב כי תהיו חייבים להתחתן כחוק, כי בארה"ב לא מכירים בבני זוג שלא נשואים. החלפה למעמד גרין קארד אפשרי בדרך כלל לאחר תקופה מסוימת עם ויזת עבודה. נשמח לתאם אתכם פגישה על מנת להכיר את המקרה באופן ספציפי ולהשיב תשובות מדוייקות יותר, על פי הנסיבות.

    בברכה,

    יהושע פקס, עורך דין

    24 בפברואר 2016
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?