open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 30 באפריל 2016

            שינוי סטטוס לאחר כניסה על וויזת תייר

            שלום,
            אשתי (אזרחית ארה"ב) ואני נוסעים בעוד כחודש למטרת ביקור אחי בחוף המערבי.
            במידה ובמהלך השהייה שם נבחר להישאר ונגיש בקשה לשינוי סטטוס עבורי אחר 60 יום ממועד הכניסה, מה הסיכוי שלי לקבל גרין קארד ואילו הגבלות חלות עלי?
            אם תוכל לפרט על התהליך בכללי, יותר מאשמח.

            תודה רבה.

            30 באפריל 2016
          • 16 במאי 2016

            שינוי סטטוס לאחר כניסה על וויזת תייר

            אנחנו החלטנו לעשות את התהליך בדרך הארוכה וה"נכונה".
            לא ממליצה. זה עולה המון המון כסף, לקח לעו"ד המון זמן להגיש את הבקשה.
            הגשנו את הבקשה בתחילת פברואר ואנחנו מאז מחכים לתגובה מהשגרירות.
            היום קיבלנו טלפון מהעו"ד שאומר שהחוקים השתנו ונוסף עוד שלב לתהליך שיאריך את התהליך בעוד כ-שנה(!!!) כשהתחלנו את התהליך הם אמרו שבמקרה הגרוע זה ייקח כ8 חודשים.
            היה עדיף לעלות על מטוס להגיע לשם ולהתחיל משם את התהליך (אני הייתי מתחילה כבר לעבוד)

            16 במאי 2016
          • מנהל הפורום עו"ד יהושע פקס 2 במאי 2016

            שינוי סטטוס לאחר כניסה על וויזת תייר

            שלום יונתן,

            פקידי רשות ההגירה לארה"ב לא אוהבים את התופעה של כניסה לארה"ב באמצעות ויזת תייר, אשר נועדה למטרת נופש ותיור, ואז הגשת בקשה להחלפת מעמד לוויזה קבועה עקב נישואין לאזרחית ארה"ב. למעשה זה נחשב בעיניהם הונאה - VISA FRAUD. יחד עם זאת, אין מניעה חוקית לעשות את זה. כל עוד משכנעים את פקידי ההגירה כי הדבר נעשה בתמימות וללא כוונה רעה מראש, אפשר להסתדר. בכל אופן, אנחנו ממליצים ללכת בדרך המלך, ולהגיש בקשה מסודרת מראש דרך השגרירות בישראל, ההליך לא קצר, אבל בסופו של דבר יותר טוב ללכת על בטוח על מנת להימנע מהסתבכויות מיותרות.

            בברכה,

            יהושע פקס, עורך דין

            2 במאי 2016
            • 2 במאי 2016

              שינוי סטטוס לאחר כניסה על וויזת תייר

              היי יהושע,
              תודה על התגובה.
              קראתי חומר רב בנושא, במיוחד על חוק 30/60 יום, כלומר שאם הבקשה מוגשת לאחר היום ה-61 ממועד הכניסה, סיכוי נמוך שהפעולה תיחשב כהונאה.
              האם ברשותכם נסיון במקרים אלו?

              2 במאי 2016
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form