סיגל מור

כניסות מרובות לארה"ב ויזה תייר

שלום רב, במהלך השנתיים האחרונות מאז שאושרה לי ויזת תייר ביקרתי חברים קרובים חמש פעמים לאותו המקום. פעם נשארתי חודשיים וחצי,פעם חודש וחצי,פעם שבוע,פעם שלושה שבועות. אני עצמאית,מעצבת פנים ואני יכולה להרשות לעצמי עבודה מרחוק והעדרויות ממושכות. בפעם השניה שטותי דרך ניו ג'רסי שטר ההגירה העלה אותי לאגף בירורים ולאחר חמש דקות כבר יצאתי. שאלתי ואני מעונינת להמשיך לבקר שם ,משם אנו ממשיכים לטייל בניו יורק ניו אורלינס ועוד ותמיד עולה בי החשש שאולי בפעם הפעם לא יאשרו לי כניסה. תמיד קיבלתי חצי שנה ולא ניצלתי עד תום. אני בת 47 רווקה וגרה בארץ. ואני מעונינת עוד להגיע בהמשך לקליפורניה טקסס ועוד. חזרתי לפני כיפור 2016 ואני מעונינת לשוב לאחר חודש וחצי שוב לאותם חברים,אותה כתובת בדיוק. האם אני עלולה להתקל בסירוב? על אף שאין עילה או שעברתי על החוק או כדומה? אשמח לתשובת המקצועית המהירה תודה סיגל

עו"ד יהושע פקס

שלום סיגל, כשנכנסים לעיתים קרובות לארה"ב על ויזת תייר, אז מוקדם או מאוחר יותר מגיע הרגע שרשויות ההגירה מחליטות לא להרשות כניסה לארה"ב בגלל החשש להשתקעות בארה"ב. לכן, מומלץ להמתין כמה שיותר זמן בין הביקורים ולספק סיבות טובות לצורך בכניסה לארה"ב. בברכה, יהושע פקס, עו"ד