כניסה חוזרת לארה"ב - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • sivan

    נשלח ע"יsivan 17:45, 3 ביוני 2013

    שלום לך אני חזרתי לארץ מארה"ב ב2010 לא הייתי חוקית שם במשך 4.5 שנים. נולדו לי שם שני ילדים. ובעלי הפך להיות אזרח ארה"ב לפני שנה וחצי. מה הסיכויים שלי לקבל אישור כניסה חזרה? תודה

    השב
  • 17:53, 3 ביוני 2013

    If your husband files a green card application for you then he can apply for a waiver of your inadmissibility if not you are not eligible to enter for 10 years from your return

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.