דוד

הגירה או ביקור מיידי בארצות הברית

שלום, אישתי אזרחית אמריקאית ישאלית לשעבר שעשתה עלייה ובאה לישראל במהלך השנתיים האחרונות ובנובמבר שנה שעברה עברה לישראל והתחתנו לפני 10 חודשים, עכשיו אישתי קשה לה כאן, וגם היא מעוניינת ללדת בניו יורק עם חברות ומשפחה, אני לא מחזיק בוויזה , לפני חמש שנים התחלתי תהליך הגירה שבמהלכו ״אישתי הראשונה התחתנו בווגאס אולם מבחינה הזאת שהנישואים לא היו כביכול חוקיים כי היא לא הציגה תעודות גירושין וכביכול היתה עדיין נשואה עם כי במדינה נדבה נחשבתי נשואי לבסוף משרדי ההגירה אמרו זה לא תקין נעשתה תרמית והיא כבר הייתה במצב סופני וסיימנו את הקשר בגלל שהיא נפטרה במהלכה ממחלת הסרטן אין לי תעודת פטירה באותו זמן גם אמא שלי נפטרה ממחלת הסרטן והצטרכתי לחזור לישראל אחרי חמש שנים ב 2014 /9 האנגלית לא הייתה טובה ובסופו של דבר נצרכת לבוא לישראל , כמו כן בזמנו אמרתי לקונסוליה שנגנב לי הדרכון ורק בישראל יעשו לי אותו,מה האפשרויות שעומדות לרשותי,הייתי בגלל זה בחריגה מהשהות שניתנה לי בשלוש שנים בגלל שחשבתי שהדברים יתנהלו כשורה האם לקראת חודש ינואר פברואר יש ברשותי אפשרות להגיע למדינה, אנחנו אובדי עצות ולא יודעים מה לעשות,,אשמח לתשובה עניינית ומיידית,אני שף במקצועי,ואישיתי מורה בחינוך מיוחד רישיון ממדינת ניו יורק אזרחית אמריקאית ואזרחית ישראלית שחייתה שם רוב חיה 20 שנה ,,תודה ויום טוב בברכה ד תודה

עו"ד יהושע פקס

שלום דוד, קודם כל יש לבדוק אם אתה עדיין מנוע כניסה לארה"ב או לא, בגלל התרמית. אם לא, אז יש באפשרותכם להגיש בקשה לקבלת גרין קארד עבורך. אם אתה מנוע כניסה לארה"ב, אז יהיה צורך להגיש בקשה לחנינה (waiver) ורק במקרה של תשובה חיובית בבקשה לחנינה, תהיה זכאי לקבל את הגרין קארד. אנא פנה למשרדנו ונשמח לעזור לך. בברכה, יהושע פקס, עו"ד