מאיר שאול

סירוב לויזה אחרי 10 שנים של ויזה תקפה

קיבלתי ויזה לראשונה ב 2008, הייתי בגיל 28. עובד בחברה גדולה בארץ, נסעתי לארה"ב והייתי שם 4 ל 5 חודשים. הגעתי לקבלת ויזה חדשה השבוע מאחר ונשאר לויזה 4 חודשים תוקף, עם הבת שלי בת חודש, אושר לנו, לאחר יום קיבלתי מייל שנאמר שאני צריך לבוא שוב, הגעתי,ואז פגשתי אישה צעירה ולא נעימה. היא טענה שאני הייתי 6 חודשים בשנת 2008 והיא אמרה שאני עבדתי, הסברתי לה שאני לא עבדתי מאחר והיה לי כסף שחסכתי. היא אמרה "אני לא מאמינה לך" עם מבטא אמריקאי מתנשא! אמרתי מדוע שלא? אני לא צעיר שמחפש עבודה, היום אני נשוי בן36 אב ל 2 בנות. אני עובד בעבודה ומרוויח פי 4 משכר המינימום.

אלכס ברוש, עו"ד

שלום מאיר, השאלה היא מהו סעיף הסירוב. אם הסיבה היא שלא הוכחת את הקשר שלך לישראל, אז אין דרך משפטית לתקוף את זה, ומה שנותר הוא להמתין לשינוי נסיבות מהותי במצבך. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

מאיא

הנציגה בשגרירות אמרה לי שהיא חושבת שאני עבדתי כאשר הייתי ב 2008. אמרתי שלא. סעיף 214 אני חושב. מדוע לא ? אני חיי כאן, עובד, אשתי עובדת, יש לי 2 ילדים. בית בחיפה. מה עוד צריך ???