LIAT BEN ZAKEN

ויזה חדשה לאחר שהיית יתר

אני מתכננת לנסוע לארהב הקיץ .. חזרתי משם לפני 7 שנים לאחר שהות ארוכה בצורה לא חוקית. הדרכון שעליו הייתה הויזה וה-i94..אבד ואני עם דרכון חדשלגמרי. מה הסיכוי לקבל טיזה? אני בת 47עם 2 ילדים ועבודה קבועה. תודה

עו"ד אלכס ברוש

שלום ליאת, ככל והיית בשהייה בלתי חוקית בארה"ב מעל שנה, אזי את מנועת כניסה לארה"ב לתקופה של 10 שנים לפחות. לא מומלץ להסתיר את העובדה שהיית לא חוקית בארה"ב, כי במקרה ורשויות ההגירה יעלו על כך, דרכך לארה"ב בעתיד הקרוב תהיה סגורה. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד