יוסי

גרין קארד דרך הורה אמריקאי

שלום רב. אימי ואחותי אזרחיות אמריקאיות. אני עבדתי בתור עיתונאי (Visa I) בארה׳ב והגשתי בקשה בארה׳ב. יש לי את כל המסמכים. שכחתי מכל התהליך וכעת לאחר בדיקה באתר משרדי ההגירה האמריקאים, גיליתי שפספסתי את אשרת הגרין קארד ב 2012. מה עלי לעשות? האם יש אפשרות לתהליך מזורז לקבלת הגרין קארד? האם אני צריך להתחיל את ההליך מחדש? כמה זמן יקח התהליך? יש לי את כל המסמכים והאישורים ממשרדי ההגירה האמריקאים. כעת חזרתי לישראל ונמצא כאן כבר שנתיים. אודה לך אם תוכל לייעץ בנושא. אני מחפש עורך דין מנוסה בתחום. בברכה,

עו"ד אלכס ברוש

שלום יוסי, אולי יש אפשרות לשחזר את התיק, אבל צריך לקבל יותר פרטים. אחרת, יהיה צורך להתחיל את הליך קבלת הגרין קארד מחדש. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד