open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 16 בפברואר 2017

            הוריי אזרחים אמריקאים

            הוריי אזרחים אמריקאים. אני רוצה להגיש בקשה לגרין קארד ולהגר לארה׳ב בעוד כמה שנים. אני לא עובד כרגע ואין לי נכסים להראות. האם זה יכול להוות בעיה או סירוב בעת הבקשה? אני אקדמאי, ללא עבר פלילי ודובר אנגלית ברמת שפת אם.
            תודה לך על העזרה

            מ.

            16 בפברואר 2017
          • מנהל הפורום עו"ד אלכס ברוש 19 בפברואר 2017

            הוריי אזרחים אמריקאים

            שלום רב,

            הוריך יכולים להגיש בקשה עבורך לקבלת גרין קארד. הבעיה היא שמדובר בהליך מאד ארוך - כ-10 שנים.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            19 בפברואר 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form