איזבל

איך להוציא ויזה L1 לארצות הברית

שלום, אני ובעלי מאוד רוצים לעבור לקליפורניה, אבל חוץ מויזת תייר אין לנו כלום. שאלה מה אפשר לעשות ואיך, שמעתי על ויזה L1, שמאפשרת לו לפתוח עסק שם. האם זה נכון? ומה תנאים לכך וכמה זמן לוקח ?

עו"ד אלכס ברוש

שלום איזבל, בדרך כלל, ויזת L מתאימה לחברה יחסית גדולה עם הרבה מועסקים שקיימת ופועלת מעל שנה. חברה כזו יכולה לפתוח סניף בארה"ב ואז להעביר עובד לשם על בסיס ויזת L. יכול להיות שיש לכם אפשרויות אחרות, אבל לצורך בדיקה מעמיקה יורת כדאי לקבוע פגישה במשרדנו. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד